TERUG
PRIJZEN CARBON

Voor een correcte prijsofferte, neemt u best contact met ons op.


EXTRA KORTING
Tot slot geven wij ook een extra korting van 10% op de netto prijs als je beslist om bij het lakken van je frame M-Level als merk op de schuine onderbuis te zetten!WAT IS ONZE FFFFAST PASS?  
Met een M-Level ffffast pass garanderen wij de levering van uw custom painted frame of carbonherstelling binnen de afgesproken levertermijn per type fffast pass.

U betaalt enkel een extra reservatievergoeding.. da's al !
1 slot / reservatie per frame. U kan tot 5 frames per dag reserveren naar gelang de beschikbaarheid.

De frames moeten altijd gedemonteerd binnengebracht worden.

ONTDEK ONZE FFFAST PASS TYPES HIERCONTACTEER ONS
Aarzel niet en vraag om info.

PRIJS AANPASSINGEN

 

Zoals u ongetwijfeld weet zijn de stijgende kosten zoals transport-,energie-en verpakkingskosten e.d. aan de orde van de dag!

De beschikbaarheid van diverse grondstoffen is beperkt en tegeljikertijd stijgen de grondstofprijzen onverminderd mede door o.a. de situatie in Oekraine.

Hierdoor zij wij momenteel niet meer in staat de fors toegenomen kosten te absorberen en zien wij ons genoodzaakt een prijsverhoging door te voeren met ingang van 1 augustus 2022.

Wij hopen op uw begrip in deze bijzonder lastige tijden en M-Level wilt u dan ook verzekeren dat wij er alles aan doen om de continuiteit van onze samenwerking te waarborgen!


De prijzen vermeld op onze website blijven een indicatie en zijn gebasseerd op de prijslijst voor de prijsaanpassing.
Onze volledige en up-to-date-prijslijst is op verzoek verkrijgbaar via e-mail.

Uiteraard worden alle (her)lakkingen en herstellingen die voor 1 augustus 2022 binnengebracht werden nog gefactureerd aan de toen afgesproken prijzen.